Echipamente de protectie

Cum alegi cel mai bun echipament de protecție?

Matteo Safety - echipamente de protectie - Cum sa alegi

Aproape în orice tip de muncă fizică este necesar un echipament personal de protectie. Fie ca e vorba de o pereche de manusi antitaiere care protejeaza mainile unui lucrator sau de un costum cu protectie antistatica pentru electricieni, echipamentul de protectie este omniprezent si in lipsa acestuia accidentele pot avea urmari grave.

Pentru a evita orice risc, ori o eventuala accidentare, primul lucru pe care ar fi bine sa il faci inainte de a da startul activitatii este sa te imbraci corespunzator, cu un echipament de protectie adaptat profilului lucrarii.

Purtarea echipamentului este un gest de responsabilitate, dar si o obligatie legala, daca faci parte din categorii profesionale cu risc, precum: electricieni, sudori, lacatusi, constructori etc.

De ce echipament de protectie are nevoie echipa ta?

In functie de domeniul de activitate, echipamentul individual de protecția muncii poate include un set complet de imbracaminte (salopeta, vesta, bocanci etc.) si accesorii sau numai accesorii specifice, destinate anumitor parti ale corpului (casti, ochelari, masti, manusi, dopuri de urechi etc.).

Îmbrăcăminte (43)

Încălțăminte (22)

Mănuși (20)

Căști de protecție (4)

Ochelari de protecție (3)

Protecție respiratorie (1)

Proiectele tale de pot fi duse la bun sfarsit numai daca lucrezi in siguranta. Afla de la specialistii

Matteo Safety ce contine un echipament de protectie a muncii si alege-l pe cel mai bun!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *